preloader

Testimonial Grid

Stefan Mandachi

www.30Anisi15Minute.ro

“Compania Webmastery Studio mi-a făcut o surpriză deosebită. Am fost abordat de CEO Marius Palaghianu care s-a oferit să-mi realizeze gratuit un site al filmului ”30 de ani și 15 minute”. Deși inițial am fost sceptic (așa cum sunt de fiecare dată când sunt pus în fața unei ”gratuități”) am acceptat, cu titlu de probă. Întreaga echipă a realizat un site perfect funcțional într-un termen record. Comunicarea excelentă, produsul finit grozav, serviciile premium. Recomand compania!”

Gabriela Bradatan

Director General - Expert Contab

“Am apelat la serviciile firmei Webmastery de mai multe ori. Toate proiectele realizate mi-au depasit asteptarile. Echipa se misca foarte rapid. Recomand cu incredere!”

Gabriel Melniciuc

Director Spartan Restaurant

“Am lucrat cu firma Webmastery la mai multe proiecte. Toate au fost executate cu profesionalism și de fiecare data ne-au depășit așteptările Recomand compania!”

Expertoptic

expertoptic.ro

Multumim WebMastery pentru rabdare, profesionalism si promptitudine! Am descoperit o echipa tanara, dinamica si rapida care a pus cu succes in practica ideile propuse. Desi domeniul nostru de activitate este foarte vast si complex, Webmastery nu ne-a inselat asteptarile. Recomandam cu drag si incredere!

Ionut Vasilas

GasAtlantis.ro

Am lucrat cu firma WebMastery pentru a-mi improspata imaginea firmai, ne-am intalnit, am vorbit si am stabilit, acestia mi-au oferit servicii de calitate, atat de webdesign cat si de grafic design, sunt multumit 100% si recomand aceasta firma pentru cei care doresc sa apara in mediul online !